...

AUDIT CONCURENȚI - Îți arătăm ce face în online concurența ta și ce poți tu să faci mai bine pentru a te poziționa înaintea lor

Alegem 5 magazine online din domeniul tău care se poziționează printre primele rezultate în căutările google și analizăm activitatea lor pe Social Media și Google.

Cum te ajută analiza concurenți online să crești performanța afacerii tale?

Pentru a afla cum poți să vinzi mai mult, trebuie să cunoști ce fac concurenții tăi pentru a vinde aceleași produse ca și tine.

Odată ce înțelegi modul lor de comunicare și activitatea online vei putea să-ți construiești o strategie care să te plaseze înaintea lor în alegerile clienților.

De ce magazinul tău online are nevoie de un AUDIT COMPETITORI?

Orice strategie de marketing trebuie construită pe baza informațiilor din online.

După ce vei cunoaște indicatorii de performanță ale site-urilor competiției și activitatea lor în Social Media, precum și campaniile de promovare active, vei știi ce soluții să abordezi pentru afacerea ta.

Ce beneficii îți aduce un AUDIT CONCURENȚI?

Informații despre indicatorii de viteză și performanță a site-urilor

La fel cum analizăm performanța și viteză de încărcare a magazinului tău online, la fel analizăm acești indici în cazul site-urilor competitorilor tăi. Aceste informații te ajută să înțelegi care este poziția ta față de celelalte afaceri din domeniu și ce optimizări trebuie făcute pentru a-ți plasa magazinul online înaintea lor.

Înțelegerea planului de comunicare și interacțiune în Social Media

Pentru a atrage atenția utilizatorilor spre brandul tău, trebuie să înțelegi cum comunică alte magazine online. Îți comunicăm activitatea paginilor de Facebook și Instagram, care este răspunsul din partea utilizatorilor și care este scorul obținut prin recenziile adresate de către clienții magazinelor online.

Repere care te ajută la optimizarea strategiei de marketing

După ce afli activitatea magazinelor online concurente, vei înțelege ce modificări și optimizări trebuie să faci pentru a-ți îmbunătăți strategia de marketing. Vei înțelege pe cine trebuie să depășești pentru a avea mai multe vânzări și îți poți ajusta bugetul de marketing pe baza reclamelor active ale concurenților.

ad

În doar 10 zile, afli pașii concreți pe care să-i urmezi pentru a crește performanța magazinului online, ca să vinzi mai mult.

Completezi formularul.

Ne comunici linkul magazinului online și datele tale de contact. Emitem factură avans 1500 Ron.

Te contactez prin WhatsApp.

Discutăm 25 minute despre businessul și piață în care activezi, despre instrumentele de marketing pe care le folosești.

Prezint Auditul Live 45 min.

În 10 zile afli unde pierzi bani și clienți pe site și ce trebuie să optimizezi ca să crești vânzările.

Implementăm Auditul.

Discutăm despre când putem rezolva cele mai gave probleme depistate în audit, plecând de la cei 5 piloni analizați.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.