...

AUDIT SCRIPT- Cum te ajută Google Analytics și Facebook Pixel să-ți cunoști clienții?

Orice magazin online trebuie să se folosească de instrumentele de analiză în marketingul online.

Google Analytics și Facebook Pixel sunt cele mai utile platforme de colectare de date, care arată toate informațiile despre activitatea site-ului tău și oferă o perspectivă completă despre publicul tău.

Scripturile de marketing sunt instrumente gratuite care îți arată comportamentul de cumpărare al utilizatorilor

Google Analytics și Facebook Pixel analizează în timp real traficul site-ului tău și comportamentul utilizatorului.

Ele transmit informații utile despre public, arată care sunt cele mai populare căutări, care sunt cele mai accesate produse și te ajută să setezi o strategie de marketing care să vândă garantat!

De ce magazinul tău online are nevoie de un AUDIT SCRIPT?

Pentru că un magazin online care nu are setate scripturile de marketing este o afacere care pierde bani.

Prin AUDIT SCRIPT verificăm dacă ai configurat corect Google Analytics și Facebook Pixel pentru ecommerce și analizăm relevanța și actualitatea datelor colectate.

Ce beneficii îți aduce un AUDIT SCRIPT?

Informații despre
personalitatea utilizatorului

Dacă nu ai setat corect sau deloc scripturile de marketing, atunci cu siguranță nu cunoști detalii despre utilizatorii care îți vizitează site-ul.

Google Analytics și Facebook Pixel analizează date importante despre audiență : gen, vârstă, locație, preferințe și multe alte informații care te ajută să vinzi acolo unde se cumpără.

Cunoașterea celor mai populare produse

Tu știi care sunt cele mai căutate și accesate produse din magazinul tău online? Află din Scripturile de marketing! Când un procent mai mare de utilizatori vizitează aceleași produse, o strategie benefică este promovarea mai accentuată a acelor produse.

Dar asta poți afla doar din Google Analytics și Facebook Pixel.

Setarea audiențelor personalizate

Dacă ai produse cu o cerere relativ bună doar pentru un anumit tip de public, atunci setarea campaniilor de promovare pentru întreaga audiență reprezintă o pierdere de bani.

Scripturile de marketing îți arată cum să targetezi eficient audiența astfel încât să ajungi doar la acele persoane care vor să cumpere.

Crearea de oferte speciale
dedicate pentru clienți

Când vrei să creezi oferte speciale, reduceri sezoniere sau promoții la anumite produse trebuie să fii sigur că vor avea un impact bun asupra vânzărilor.

Google Analytics și Facebook Pixel îți arată când este bine să creezi aceste oferte și cui trebuie să te adresezi pentru a fii sigur că obții rezultate bune.

Înțelegerea perioadelor de cumpărare

Este puțin probabil ca un magazin online să vândă același procent lună de lună. Perioadele de cumpărare sunt influențate de diferite evenimente.

Scripturile de marketing îți oferă o perspectivă clară asupra perioadelor de cumpărare și ajută la ajustarea strategiilor de marketing astfel încât să nu ieși în pierdere.

Înțelegerea calității reclamelor online

Dacă ai configurat campanii de promovare pe Social Media și Google, este absolut necesară o bază de date care măsoară eficiența reclamelor și rezultate obținute în urma campaniilor.

Altfel nu poți avea o imagine clară despre modul în care investești bugetul de marketing și ce trebuie să ajustezi pentru a avea succes.

ad

În doar 10 zile, afli pașii concreți pe care să-i urmezi pentru a crește performanța magazinului online, ca să vinzi mai mult.

Completezi formularul.

Ne comunici linkul magazinului online și datele tale de contact. Emitem factură avans 1500 Ron.

Te contactez prin WhatsApp.

Discutăm 25 minute despre businessul și piață în care activezi, despre instrumentele de marketing pe care le folosești.

Prezint Auditul Live 45 min.

În 10 zile afli unde pierzi bani și clienți pe site și ce trebuie să optimizezi ca să crești vânzările.

Implementăm Auditul.

Discutăm despre când putem rezolva cele mai gave probleme depistate în audit, plecând de la cei 5 piloni analizați.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.